Hoe kunnen we helpen?

Betalingsherinneringen configureren in de boekhouding

Dankzij ButtonsforCleaners gaat het opstellen en versturen van betalingsherinneringen snel een eenvoudig. Wij stellen je een eerste, tweede en eventueel derde betalingsherinnering voor op het juiste moment. De begeleidende e-mail en herinnering worden automatisch opgesteld. Neem even de tijd om onze voorgestelde teksten te bekijken.

Bewerk de voorgestelde betalingsherinnering

In je boekhouding onder de tab betalingsherinnering zie je drie templates die wij je voorstellen. Open de eerste herinnering door op de moersleutel te klikken en kies bewerken.

Kies de instellingen en begeleidende tekst 

Kies nu:

  1. Of deze bij voorkeur per e-mail (indien er een e-mailadres voor deze klant is) of per post (afdruk in PDF) wordt verstuurd.
  2. Wanneer je zal voorgesteld worden deze te versturen naar de klant. We rekenen het aantal dagen na het vervallen van de factuur.
  3. De titel en inleidende en afsluitende tekst die op het PDF document zelf, dus de betalingsherinnering, zullen staan. De software zal automatisch op deze PDF het nog openstaande bedrag en het factuurnummer herhalen.
  4. De begeleidende e-mail die wordt opgesteld indien je betalingsherinneringen per e-mail stuurt. 

Doe hetzelfde voor je tweede en eventueel derde betalingsherinnering.
Vind je twee betalingsherinneringen genoeg? Dan kun je derde eenvoudig verwijderen door op de moersleutel te klikken en verwijderen te kiezen.

 

Scroll naar boven