Hoe kunnen we helpen?

Contract met onderliggende (terugkerende) opdrachten verplaatsen naar een andere klant

oms krijgt een bestaande klant een nieuw BTW-nummer waardoor het nodig is om een nieuwe klant aan te maken. Soms wordt er gewerkt als onderaannemer voor een bepaald bedrijf en dien je de bestaande contracten te verplaatsen van opdrachtgever. Om te voorkomen dat je het contract en de daaronder liggende opdrachten opnieuw moet aanmaken, is het vanaf nu mogelijk om een bestaand contract te verplaatsen naar een andere klant.

Werkwijze contract verplaatsen naar een andere klant

Ga naar de weergave Contracten en zoek het contract dat je wenst te verplaatsen naar een andere klant. Klik rechts op de moersleutel van het contract die je wenst te verplaatsen en selecteer ‘Verplaats naar andere klant’

Kopiëren van contracten – Gebruik je dit in combinatie met het verplaatsen van contracten naar een andere klant dan kan je dus vanaf nu contracten kopiëren naar andere klanten.

Vul in het nieuwe venster de klantnaam in naar waar je het contract wenst te verplaatsen. Selecteer daarna ook de locatie die ingevuld zal worden in het veld facturatie adres op contractniveau en in het veld uitvoeringsadres op opdracht niveau. Indien dit adres niet gelijk is voor de facturatie en de uitvoering, dien je achteraf het juiste adres nog in één van deze velden te wijzigen.

Scroll naar boven