Hoe kunnen we helpen?

Contract-specifieke prijslijsten

Heb je met een klant bepaalde prijzen afgesproken, dan heb je in ButtonsforCleaners Flex de mogelijkheid om specifieke prijzen in te stellen op niveau van het contract.

Contract-specifieke prijslijst instellen

Wanneer je bij een bepaalde klant de afgesproken prijzen wilt instellen, ga je naar de facturatie op niveau van het contract. Daar kan je aan de rechterkant “gebruik contract-specifieke prijslijst” op ‘JA’ zetten.

Sla deze instelling op en je zal merken dat er een extra tabblad “contract-specifieke prijslijst” is bijgekomen. In deze extra tab, kan je producten aanmaken met daaraan gerelateerd de prijs zoals afgesproken met de klant. Deze prijzen zal je kunnen gebruiken voor alle opdrachten binnen dit contract.

Gebruik de contract-specifieke prijslijsten in een (terugkerende) opdracht

Wanneer je een (terugkerende) opdracht maakt kan je meteen de contract-specifieke prijslijsten instellen op niveau van de facturatie. Ga naar de tab facturatie en tik in het veld omschrijving het begin van het product in. 

Dan verschijnt een venster met twee blauwe titels (De gevonden prijzen in de contract specifieke prijslijst en een tweede titel ‘gevonden producten’). Selecteer de producten uit de eerste sectie, gezien deze producten de contract-specifieke prijzen bevatten. De prijzen onder de tweede titel ‘Gevonden producten’, bevatten de algemen productprijzen. 

OFWEL druk je op de knop ‘OPEN LIJST’ en kan je daar de gewenste producten met contract-specifieke prijzen selecteren en toevoegen in 1 beweging. Deze lijnen zullen nu toegevoegd worden aan de facturatie van de (terugkerende) opdracht.

Scroll naar boven