Heb je de Site Tags geactiveerd om er zeker van te zijn dat je uitvoerder op de juiste locatie is bij het starten van zijn werk? En heb je de Site Tag reeds gekoppeld aan de locatie? Dan kun je de Site Tag nu bevestigen op de locatie.

Wie bevestigt de Site Tag?

We raden aan dat ofwel iemand die instaat voor de verkoop, ofwel de inspecteur die een werf mee gaat opstarten, de tag bevestigt op de locatie. Er moeten immers enkele aandachtspunten in het achterhoofd gehouden worden, die we op deze pagina graag uitleggen.

Je kunt deze pagina afdrukken en aan je medewerkers uitdelen, zodat ze deze instructies ook ter hand hebben.

Enkele tips

Met deze handige tips, zorg je ervoor dat je geen problemen hebt bij het scannen van de Site Tags.

  1. Vergeet niet welke Site Tag je aan welke locatie hebt gekoppeld. Steek de sticker in een enveloppe met de naam van de locatie erop of schrijf deze op de achterzijde. Als je voor dat laatste kiest, neem dan best een stift en geen pen, zodat je de chip in de sticker niet beschadigt.

  2. Gebruik steeds de officiële Site Tags en de juiste lezer die door ons wordt voorzien. Om de kwaliteit te kunnen garanderen, worden andere toestellen of stickers niet ondersteund.

  3. Bewaar je ongebruikte tags op een droge plaats, en bij kamertemperatuur. Zorg dat ze niet kreuken bij het transport.

  4. De Site Tag kan aan de muur, aan een deur, aan een venster, aan een kast, … bevestigd worden. Zorg ervoor dat ze niet op een metalen oppervlak plakt. In dat geval kunnen er namelijk problemen optreden bij het scannen van de tag.