Hoe kunnen we helpen?

Een Sjabloon maken

Plan je vaak eenzelfde opdrachten in voor verschillende soorten klanten? Dan maak je eerst een opdrachtsjabloon aan bij je instellingen. Vervolgens kun je dit sjabloon snel gaan inplannen via de snelle opdracht en de snelle planning.

Een Sjabloon maken

Ga naar “Instellingen” en kies voor “Opdrachtsjablonen” en klik op Beheer. 

Druk op “Nieuw sjabloon” om een nieuw sjabloon voor een opdracht aan te maken. Vul al de gegevens in, die telkens zullen terugkeren. Zo kan je ook al reeds de werkinstructies, de facturatie gegevens, de nodige competenties etc. instellen. 

Een Sjabloon gebruiken voor je opdracht

Eens je de gewenste sjablonen aangemaakt hebt, kan je deze vanaf nu gebruiken. Je kan dit op 2 manieren. D.m.v. een nieuwe opdracht aan te maken of d.m.v. een snelle opdracht aan te maken.

Een nieuwe opdracht aanmaken aan de hand van een sjabloon

In plaats van een nieuwe opdracht aan te maken, klik je op het pijltje rechts van “nieuwe opdracht”. Een dropdown list van je reeds gemaakte sjablonen komt te voorschijn. Selecteer het gewenste sjabloon en vul verder aan, indien nodig. 

Een snelle opdracht aanmaken aan de hand van een sjabloon 

Klik in het hoofdmenu rechts op het “plusje” om een “Snelle opdracht” aan te maken. Vervolgens selecteer je de klant, een contract en kies je bij ‘Type opdracht’ om een Sjabloon te gebruiken.

Scroll naar boven