Hoe kunnen we helpen?

Een voertuig toevoegen

Voordat je effectief over kan gaan tot plannen, ga je in je Buttons for Cleaners omgeving eerst de middelen toevoegen waarop je wilt plannen. In dit artikel zien we hoe je voertuigen kunt toevoegen.

Het menu voertuigen openen

Klik in je omgeving linksboven in het menu op Middelen. Dit menu zal openschuiven, zodat je de keuze hebt om het soort middel toe te voegen. Kies Voertuigen om een nieuw voertuig te creëren: 

In het venster dat opent, zal je vervolgens een voorbeeld voertuig te zien krijgen. Dit voorbeeld kan je gerust even openen om na te gaan hoe je zelf een voertuig instelt.

Een voertuig bewerken of verwijderen

Klik rechts op het sleuteltje  en kies bewerk om het voorbeeld te openen:

Om zelf je voertuigen toe te voegen, kan je het voorbeeldvoertuig verwijderen door opnieuw op het sleuteltje te klikken en vervolgens op verwijder.

Een voertuig toevoegen

Nu ben je klaar om zelf voertuigen toe te voegen. Klik rechtsboven op de blauwe knop:

Een voertuig kan je zo gedetailleerd invullen als je zelf wenst. Het systeem zal je waarschuwen indien je een verplicht veld bent vergeten invullen. Onderaan dit artikel overlopen we nog een aantal speciale velden.

Als je alles hebt kunnen invullen, bevestig je rechtsonderaan met “OK” en is het voertuig opgeslagen. De andere tabs die je bovenaan in de fiche van het voertuig ziet, overlopen we verder in deze kennisdatabank.

Enkele speciale velden

Mogelijk vraag je je bij bepaalde velden af wat ze precies betekenen. We geven graag een beetje extra toelichting.

Gekeurd tot en met

Je kan instellen tot wanneer het voertuig gekeurd is. Vul je dit veld in, dan komt er een waarschuwing op het startscherm van ButtonsforCleaners wanneer de vervaldatum is overschreden. Handig om snel te zien wanneer het voertuig opnieuw moet gekeurd worden.

Kan gepland worden?

Je kunt kiezen of een voertuig op dit moment gepland kan worden of niet. Als je hier voor “neen” kiest, dan kun je alle gegevens van het voertuig wel bijhouden in het systeem, maar kun je er geen nieuwe planning voor aanmaken. Voertuigen die niet op “kan gepland worden” staan, tellen we niet mee in de limieten van je abonnement.

Scroll naar boven