Hoe kunnen we helpen?

Je producten of artikelenlijst toevoegen

Bied je naast het uitvoeren van schoonmaak, glaswas, reinigingen, … ook producten aan, dan kan je deze ook toevoegen in ButtonsforCleaners. Dit stelt je in staat om via de app eenvoudig mee te geven hoeveel producten er zijn geleverd en dit te laten doorstromen tot op de factuur.

Het menu Producten openen

Klik in je omgeving linksboven in het menu op Middelen. Dit menu zal openschuiven, zodat je de keuze hebt om het soort middel toe te voegen. Kies Producten om een nieuw product te creëren:

Een product bewerken of verwijderen

Klik rechts op het sleuteltje  en kies bewerk om het voorbeeld te openen:

Om zelf je producten toe te voegen, kan je het voorbeeld verwijderen door opnieuw op het sleuteltje te klikken en vervolgens op verwijder.

Een product toevoegen

Nu ben je klaar om zelf nieuwe producten toe te voegen. Klik rechtsboven op de blauwe knop:

Je kan de productenfiche nu invullen. Het systeem zal je waarschuwen indien je een verplicht veld bent vergeten invullen. Onderaan dit artikel overlopen we nog een aantal speciale velden.

Als je alles hebt kunnen invullen, bevestig je rechtsonderaan met “OK” en is het product opgeslagen. Eventueel kan je in de tweede tab nog een bijlage toevoegen.

 

Enkele speciale velden

Omschrijving – omschrijving op factuur

Je kunt een product een interne en een externe (omschrijving op factuur) instellen. Zo kan je in de interne omschrijving bijvoorbeeld werken met interne codes, die het je vergemakkelijken om snel het gewenst product te vinden. Voor de klant kan je via omschrijving op factuur een meer algemene omschrijving toekennen. 

Productcategorie

Producten kunnen niet enkel goederen zijn, maar ook diensten die je aan een vaste prijs aanbiedt. Enkele voorbeelden kunnen zijn:

  • ontstopping
  • dampkapreiniging
  • luchtkanaalreiniging

Dit product is beschikbaar in de app

Moet de uitvoerder kunnen aanduiden welke en hoeveel producten hij heeft gebruikt tijdens een opdracht, dan kan je deze beschikbaar maken in de app door dit veld aan te vinken.

Scroll naar boven