Hoe kunnen we helpen?

Met één klik je betalingsherinneringen opstellen en versturen

Nadat je facturen verstuurd zijn, is het ook belangrijk nauwkeurig op te volgen of deze tijdig betaald worden. ButtonsforCleaners stelt deze automatisch op het juiste moment voor. Jij hoeft enkel op verzenden te drukken.

Het menu betalingsherinneringen openen 

Klik in je omgeving linksboven in het menu op Facturatie. Dit menu zal openklikken zodat je een aantal keuzemogelijkheden hebt. Kies Betalingsherinneringen om de betalingsherinneringen te openen: 

 

Tip:
Via het dashboard kan je in 1 oogopslag zien of er vervallen facturen zijn en kan je meteen doorklikken naar de betalingsherinneringen:

De betalingsherinnering versturen

Ga naar het tabblad

– “Overzicht per klant“, daar zal je een overzicht krijgen van alle betalingsherinneringen per klant

– Filter eerst nog op ‘Drempel volgende herinnering overschreden‘, zodanig je nog geen herinneringen verstuurd waarvoor de ingestelde drempel nog niet overschreden is. 

– Filter eventueel ook nog op de gewenste taal en boekhouding indien je met meerdere talen en/ofboekhoudingen werkt.

Klik één of meerdere betalingsherinneringen aan die je wilt versturen. Klik onderaan op de knop “Acties” en selecteer “Betalingsherinneringen mailen”. 

De betalingsherinneringen zullen per mail worden verstuurd wanneer op niveau van de klant een e-mailadres is ingesteld in het veld e-mailadres voor facturatie & betalingsherinneringen.

Voor de overige aangeduide betalingsherinneringen zal er een PDF worden gegenereerd.

 

Op de betalingsherinnering zal je factuurnummer en openstaand bedrag terugvinden:

Klik hier voor een gedetailleerde uitleg omtrent de verschillende weergaves betalingsherinneringen per klant, per factuur en de historiek verzondern herinneringen.

Scroll naar boven