Hoe kunnen we helpen?

Onderaannemer toevoegen

In buttons for cleaners kan je onderaannemers toevoegen. Bij onderaannemers hoef je hun planning niet op te maken en wens je misschien alles op dezeflde dag te plannen zonder dat alle planningen in het rood staan. Daarbovenop wens je je onderaannemer toegang te geven tot het onderaannemersportaal en/of de Staff app.

 

Werknemer toekennen als onderaannemer

Dit doe je door een werknemer aan te maken en hem in de werknemersfiche aan te duiden als onderaannemer.

 

Het voordeel is dat je bij een onderaannemer geen rekening hoeft te houden met zijn planning. Je kan meerdere planningen op hetzelfde uur inplannen zonder dat je de foutmelding dubbel gepland krijgt.

Onderaannemerslogin aanmaken

Ga in de werknemersfiche naar het tabblad Onderaannemers login en klik rechts op de knop bewerk.

Vul een gebruikersnaam en een wachtwoord in naar keuze en geef aan tot welke platvormen de onderaannemer toegang moet hebben, Staff app en/of het portaal en welke functionaliteiten de onderaannemer in zijn portaal mag gebruiken:

– werkbonnen afdrukken

– Planningen goedkeuren

– Bijlage verplicht bij goedkeuren opdracht: indien de onderaannemer verplicht een getekende werkbon, foto’s, of andere bijlage dient toe te voegen aan de planning via het portaal. Indien de bijlage verplicht is, kan je zelf een melding typen indien hij een planning wenst goed te keuren zonder bijlage. 

Scroll naar boven