Hoe kunnen we helpen?

Plannen vanuit de wachtrij

Opdrachten die nog geen startuur hebben meegekregen en nog niet zijn toegewezen aan één of meerdere middelen (werknemer(s)/ voertuig(en)) komen in de wachtrij terecht. Van hieruit kan je de opdracht verslepen naar het planbord bij het middel dat beschikbaar is.

Verslepen vanuit de wachtrij

Wanneer je de planning opent voor een bepaalde datum, zal je aan de linkerkant in de wachtrij kunnen zien of er een opdracht klaarstaat die moet ingepland worden die dag.

In onderstaand voorbeeld zien we dat op 27/04 een opdracht klaarstaat voor klant “Veronica Villa”. Je ziet meteen het adres van de klant, dat het gaat om een terugkerende opdracht en er 2 werknemers moeten ingepland worden.

Versleep de opdracht in de planning op de gewenste plaats.

Details van de opdracht

Vanuit de wachtrij kan je de klantgegevens raadplegen of eventueel de details openen van de (terugkerende) opdracht. Klik op de opdracht en open de details via de 3 blauwe puntjes:

Eerdere/ latere opdrachten

Stel dat een bepaalde opdracht niet is ingepland, dan blijft deze in de wachtrij beschikbaar om later in te plannen. Deze zal je terugvinden onder “eerdere opdrachten”.

Via de knop “latere opdrachten” kan je opdrachten in de toekomst bekijken en eventueel inplannen.

Scroll naar boven