Hoe kunnen we helpen?

Planning raadplegen via de Staff App

Eens je uitvoerder is ingelogd in de Staff App, krijgt hij meteen de planning te zien. We leggen je hier graag uit welke informatie we hem zoal tonen.

Lijst van de planning

In dit overzicht tonen we alle planning die we vinden voor het ingelogde middel. We tonen de naam van de locatie, de gemeente, de geplande uren en de afstand in vogelvlucht.

De ingelogde uitvoerder kan standaard enkel planning zien voor de huidige dag, maar in de instellingen bij het aanmaken van de login kun je eventueel ook instellen om hem ook al bepaalde planning uit de toekomst te tonen.

Tip:
Als je in de instellingen hebt uitgeschakeld dat start- en/of einduur getoond mogen worden, dan ontbreekt mogelijk bepaalde informatie in het scherm.

Via het kleine icoontje dat hieronder wordt aangeduid, kan de uitvoerder ook kiezen voor een compactere weergave. 

Door één van de planningsitems aan te raken, zullen meer details zichtbaar worden.

Detail van een planning

We tonen de uitvoerder zo veel mogelijk relevante informatie over het geplande werk.

In dit voorbeeld zie je:

  • Bovenaan de vraag om de klant te verwittigen wanneer de uitvoerder vertrekt. Deze melding verschijnt wanneer in de opdracht werd aangeduid dat de klant verwittigd wilt worden
  • In het oranje, de opmerking die op de planning moest verschijnen. Ook deze informatie werd geregistreerd in de opdracht
  • Informatie omtrent de tijdstippen (indien de uitvoerder deze mag zien) voor de uitvoering van de planning
  • Omschrijving van de opdracht en het uitvoeringsadres
  • Werkinstructies die zijn ingegeven op opdracht- of planningsniveau
  • Eventuele collega’s waarmee men moet samenwerken (indien er bijlages beschikbaar zijn voor het middel zelf, dan wordt dit hier aangegeven met een bijlage-icoontje).
  • In het geval van een terugkerende afspraak, ook de datum waarop de volgende uitvoering reeds is ingepland (ter info)

Onderaan heeft de uitvoerder ook nog de mogelijkheid om de routebegeleiding te starten via de GPS-applicatie op zijn toestel, en uiteraard ook de optie om de tijdsregistratie te starten.

Klant of collega opbellen?

Onder de Algemene informatie vindt je uitvoerder (als hij klanteninformatie mag raadplegen volgens de ingestelde rechten) ook het telefoonnummer van de klant terug. Hij kan erop klikken om meteen te bellen.

Hier zal het nummer staan waarop de klant volgens de opdracht verwittigd moet worden. Ontbreekt dat nummer, dan staat het nummer van de locatie hier. Is daar geen telefoonnummer ingegeven in het systeem, dan zal het nummer van op de klantenfiche gebruikt worden.

Scroll naar boven