Eens ingesteld klik je rechtsonder op OK, om je wijzigingen op te slaan. Een werknemer uit de desbetreffende categorie kan je nu toegang geven tot de app via de werknemerscategorie.

Meer info hierover kan je terugvinden in artikel 'Een App-gebruiker aanmaken vanuit het programma'