Hoe kunnen we helpen?

Verlof aanvragen en documenten raadplegen via "Mijn HR" in de Staff App

Als je in de linkerbovenhoek van de Staff App het menu openklikt, dan kun je ook wisselen naar het "Mijn HR"-gedeelte van de app. De uitvoerder kan in dit menu vakantie-aanvragen doen of documenten raadplegen.

Izjava o uporabi

Om verlof aan te vragen, klikt de uitvoerder op "Aanvraag vakantie / afwezigheid" in het Mijn HR-menu.

Vervolgens ziet de uitvoerder een overzicht van al zijn eerdere aanvragen. We tonen ook steeds met zowel kleur als tekst of de aanvraag goedgekeurd, geweigerd of in behandeling is.

Met het + icoontje in de rechterbovenhoek kan een nieuwe aanvraag worden ingediend. De uitvoerder krijgt vervolgens de mogelijkheid om de periode te selecteren en een reden te kiezen.

De mogelijke afwezigheidsredenen die worden getoond, zijn de mogelijkheden ingesteld in de keuzelijst "Soorten afwezigheid".

De werknemer zal zien dat zijn aanvraag in behandeling is. In ButtonsforCleaners zelf zul je zien dat er bovenaan in het menu een melding verschijnt dat er een verlofaanvraag is die nog behandeld moet worden:

Van zodra de aanvraag werd geweigerd of goedgekeurd, wordt dit ook zichtbaar in de Staff App.

Dokumenti so pripravljeni za uporabo

Als er documenten geraadpleegd kunnen worden uit het eigen personeelsdossier (indien men ingelogd is als persoon) of het voertuigdossier (indien de login op naam van een voertuig staat), dan kunnen die worden teruggevonden door in de Mijn HR-module onderaan te kiezen voor Documenten.

Pomaknite se naar boven