Nieuw
Onderaannemersportaal
Zorg voor een betere flow met je onderaannemer(s). Laat je onderaannemers getekende werkbonnen uploaden en aanvinken welke planningen uitgevoerd zijn. Dankzij deze snelle workflow , krijg je meteen alle benodigde informatie om vlotter te factureren. Klik hier voor meer informatie.
Mollie integratie
Facturen sneller betaald met een betaallink. Dankzij de integratie met Mollie is het mogelijk om een betaallink op de factuur te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat je als klant sneller en eenvoudiger kan betalen. Je hoeft niet meer in te loggen op je online banking platform, maar je kan rechtstreeks via de link betalen. Klik hier voor meer informatie.
Factuur exporteren naar Peppol
Voor sommige overheidsinstanties dien je jouw factuur op te laden op het Peppol platform. Daarom kan je vanaf nu een ubl file van je factuur exporteren. Deze file kan je dan opladen in het Peppol platform. Klik hier voor meer informatie.
Verbeteringen
- Facturen afpunten via CODA bestanden kan nu op een meer efficiënte manier. Vanaf nu heb je zelf de keuze over hoe je de betalingen wenst te matchen:
- Enkel gestructureerde mededeling: wanneer de gestructureerde mededeling overeenstemt, zal het betaalde bedrag afgepunt worden.
- Gestructureerde mededeling + bedrag: zoals voorheen, wanneer de gestructureerde mededeling en het bedrag klopt (max. € 0.01 verschil), zal de factuur afgepunt worden.
- Eerst gestructureerde mededeling, dan factuurnummer + bedrag: wanneer betaald wordt met een gestructureerde mededeling, zal het bedrag afgepunt worden. Indien er niet betaald wordt met een gestructureerde mededeling zal het systeem kijken indien hij het factuurnummer vind EN het bedrag overeenstemt (max. € 0.01 verschil).
- Eerst gestructureerde mededeling, dan factuurnummer: wanneer betaald wordt met een gestructureerde mededeling, zal het bedrag afgepunt worden. Indien er niet betaald wordt met een gestructureerde mededeling zal het systeem kijken indien het factuurnummer gevonden wordt. Het bedrag hoeft niet te kloppen.
Indien gewenst kan je ook de volledige import gaan terugdraaien.
Indexering
- Vanaf nu zal je een historiek van de indexeringen kunnen opvragen.
- Mogelijkheid om een inverse indexering uit te voeren. Dit kan gebruikt worden om een indexering ongedaan te maken. Bij een inverse indexering zal de indexatie teruggedraaid worden door het nieuwe bedrag te delen door het gekozen percentage. Bijv. een indexatie van 2 procent wordt als volgt teruggedraaid: 102/1,02 = 100 euro. Opgelet, door afronding op 2 cijfers kan dit ertoe leiden dat de indexering niet exact wordt teruggedraaid.