We overlopen hier graag alle mogelijkheden, zodat je goed weet wat je instelt:

ToegangsmachtigingenOmschrijving
Registratie pauzerenMogelijkheid om de dagregistratie te pauzeren

Tijdsregistratie op dagniveau

Als je deze optie inschakelt, dan kan je werknemer – naast het starten en stoppen van geplande items – ook los van de planning aangeven wanneer hij start en stopt met werken. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld ook de verplaatsingstijd wilt registreren.

Mijn HR > Afwezigheden aanvragenEen uitvoerder kan met deze functionaliteit via de App verlof aanvragen. De aanvraag komt vervolgens terecht bij Aanvragen in ButtonsforCleaners. De uitvoerder ziet ook of je de aanvraag hebt goed- of afgekeurd.
Mijn HR > Documenten raadplegenAls deze optie is ingeschakeld, zal een uitvoerder de mogelijkheid hebben om bijlages te raadplegen die aan zijn dossier gekoppeld zijn. Uiteraard geldt dat enkel voor bijlages waarvoor je “Beschikbaar in de App” hebt aangevinkt.
Bedrijfsdocumenten raadplegenMet deze optie geef je aan of je wilt dat uitvoerders de algemene bedrijfsdocumenten (die je kunt instellen in een andere tab van de App-instellingen) mogen consulteren.
Klanttgegevens raadplegenAls men klanteninformatie mag raadplegen, dan worden de contactgegevens (namen, telefoonnummers, …) van klanten en de eventuele contactpersonen weergegeven voor de uitvoerder.  
Klant verwittigen via SMSDe uitvoerder de mogelijkheid geven om een sms te versturen naar de klant wanneer hij onderweg is.
Extra opdrachten registrerenGebeurt het dat een uitvoerder soms zelf in de mogelijkheid moet zijn om een extra taak uit te voeren, zonder dat die was gepland in het planbord? Activeer dan deze optie.
Interne opdrachten registrerenWil je de uitvoerder ook laten registreren wanneer hij bepaalde interne zaken uitvoert, zoals afval lossen, tanken, …? Dan kun je deze optie inschakelen. Onder Instellingen > Keuzelijsten kun je de lijst met mogelijke interne opdrachten bewerken.
Nieuwe klanten aanmakenAls je deze optie inschakelt, kan een uitvoerder ook een nieuwe klant aanmaken die na uitvoering van de extra opdracht in ButtonsforCleaners terechtkomt. Wie deze mogelijkheid niet heeft, kan enkel kiezen uit bestaande klanten.
Bestaande contracten gebruikenWanneer deze optie toegelaten is, kan een uitvoerder een bestaand contract kiezen om zijn nieuwe opdracht in onder te brengen.
Nieuwe contracten aanmakenWanneer deze optie toegelaten is, kan een uitvoerder een nieuw contract maken voor zijn extra opdracht.
Commerciële vragen versturenWil je de uitvoerder de mogelijkheid geven om een commerciële vraag te registreren? Dan kun je deze optie inschakelen. Ingevulde vragen komen terecht in de sales mailbox die je configureert in de tab Gegevens.

Houd er rekening mee dat minstens één van de twee laatste opties (nieuw contract maken of bestaand contract gebruiken) mogelijk moet zijn als je de uitvoerder extra opdrachten wilt laten registreren.